Dimenziós tagoknak

Tájékoztató a Dimenzió Biztosítóból

TÁJÉKOZTATÓ A DIMENZIÓ PORTFÓLIÓT ÉRINTŐ VÁLTOZÁSOKRÓL

2021. október 1-jén állományátruházással érkező tagok részére

A Pannónia Nyugdíjpénztár a DIMENZIÓ Kölcsönös Biztosító és Önsegélyező Egyesület HNY – „Halasztott kezdetű nyugdíjkiegészítő biztosítás” tőkegyűjtő (nem járadékos szakaszban lévő) biztosítási szerződésállományát 2021. október 1-jei napon átvette.1 Az átvétellel mintegy 8 ezer ügyfél és 27 milliárd forint összegű egyéni megtakarítás került a Pannóniába.

Az érkező tagokat úgy kell tekinteni, mintha más pénztárból átlépő pénztártagok lennének. A tagoknak a törvény által jön létre a Pannóniában az önkéntes nyugdíjpénztári tagságuk.

A Dimenziónál kötött biztosítási szerződések megszűntek, a Pannóniában önkéntes nyugdíjpénztári tagsági jogviszony jött létre.

Új tagjainknak a pannóniás tagság létrejöttével kapcsolatban nincs teendőjük!
A Pannónia Nyugdíjpénztár levélben nyújt részletes tájékoztatást az új pénztártagjai számára október közepén.

Javasoljuk, hogy a www.pannonianyp.hu internetes oldalunkon kövesse a pénztári eseményeket, amelyek között kiemelten, külön „Dimenziós tagoknak” menüben kezeljük a HNY biztosítási állományátruházás eseményeit és a felmerülő kérdéseket – ezek közvetlenül Önt is érintik!

További kérdés esetén érdeklődjön a Pénztár telefonos ügyfélszolgálatán a +36 1 478 4000 vagy a Dimenziós tagok részére dedikált +36 1 610 5340 telefonszámon. A Pénztár személyes ügyfélszolgálata a 1068 Budapest, Benczúr utca 11. szám alatt található.

1 Magyar Nemzeti Bank H-EN-II-126/2021. számú engedélyező határozata alapján

Kérdések és válaszok a Dimenzió portfólió hozamteljesítményéről

Gyakori kérdések és válaszok a Dimenzióból átlépett tagok számára

Gyakori általános kérdések és válaszok a Pannónia tagsággal kapcsolatban

Budapest, 2022. október 20.