Tagi kölcsön

Megtakarítását hagyja tovább gyarapodni! Átmeneti pénzügyi segítség a kedvező kamatozású tagi kölcsön, amit akár online is igényelhet!

Tagi kölcsön igénylés
Illusztráció

A tagi kölcsön – 3 év pénztár tagság után – az egyéni számla fedezete mellett igényelhető kölcsön, amelynek előnye, hogy nem az egyéni számlát terheli. A kölcsön fedezetéül zárolt egyéni számla-rész továbbra is befektetésre kerül, a hozama változatlanul a pénztártagot illeti.

Folyósítás időpontja:

  • Tárgyhó 15-ig beérkezett igényeket tárgyhó 20-ig elbírálja a pénztár, majd pozitív bírálat esetén 3 munkanapon belül folyósításra kerül a kölcsön;
  • Tárgyhó 15-e után beérkezett igényeket tárgyhónapot követő hónap 20-ig elbírálja a pénztár, majd pozitív bírálat esetén 3 munkanapon belül folyósításra kerül a kölcsön.

Folyósítás és visszafizetés:

Az igényelt összeget a kölcsönigény jóváhagyását követően a megadott bankszámlára utaljuk, a kölcsönt a lejáratkor egy összegben, banki átutalással kell visszafizetni a Pénztár által megadott számlaszámra. A kölcsön kérelem elbírálásának eredményéről a a pénztár a választott ügyintézési módnak megfelelően küld tájékoztatást. Ebben az értesítőben szerepel a folyósított összeg, a kölcsön lejárata, kamata és a bankszámla száma, melyre a törlesztést teljesíteni kell. Részletfizetésre, csekken történő visszafizetésre nincs lehetőség.

 

Felhívjuk pénztártagjaink figyelmét, hogy a kifizetés teljesítéséhez szükséges az ügyfél-átvilágítás megléte. Bővebben az Ügyfél-átvilágításról

 

A tájékoztatás nem teljes körű, a tagi kölcsön részletes szabályai az Alapszabály mellékletét képező Tagi kölcsön szabályzatban találhatók!

TAGI KÖLCSÖN IGÉNYLÉS