DUPLA AJÁNDÉK TRIPLÁN JÓ A PANNÓNIÁNÁL!

2022. november 16.

Az akció 2022. december 31-án lezárult.

Mindenki jól jár, aki év végéig legalább 50 ezer forintot fizet be a Pannóniánál vezetett nyugdíjpénztári számlájára!

Egyrészt azért, mert az idei befizetései után járhat a 20%-os adóvisszatérítés 2023-ban, amely akár 150 ezer forint pluszt is jelenthet az egyéni számláján*, másrészt, ha kitölti az akciós nyilatkozatot, jó eséllyel indulhat az értékes nyereményekért!**

(Az akcióban való részvételhez feltétlenül töltse ki a regisztrációs nyilatkozatot! A szabályzatért pedig kattintson ide!)

Aki pedig most szeretne belépni a Pannóniához, a párhuzamosan futó két akcióval akár TRIPLÁN is nyerhet!

A belépési akciónk keretében Pannóniához újonnan csatlakozó tagunk első befizetésének 20%-ával egészíti ki megtakarítását a Pénztár, ezen felül, ha befizetése meghaladja az 50 ezer forintot, Ön is részt vehet az év végi akciónkban.

Ha szerencséje van, a DUPLA AJÁNDÉK TRIPLÁN JÓ akcióval most nyerhet akár egy 25 ezer forint értékű konzultációt a Nyugdíjguruval, vagy egy 10 ezer forint értékű MédiaMarkt utalvánnyal gazdagodhat!

A Pannónia Nyugdíjpénztár valaha volt legnagyobb akciójának első 5 nyertese közvetlenül a NyugdíjGurunak teheti föl a várható nyugdíjával kapcsolatos személyes kérdését, amelyre gyors, hiteles és a nyugdíjhatósági ügyintézésben is használható választ kap.

Használja ki a valaha volt legnagyobb akciónkat, és nyerjen triplán a Pannónia Nyugdíjpénztárral!

Ha most szeretne belépni a Pannóniához, hogy mindkét akción részt vegyen, akkor az alábbi lépéseket tegye meg:

  1. Töltse ki a Belépési űrlapot
  2. valamint a “Garantált ajándék összegének jóváírásáról rendelkező nyilatkozatot“  Ezzel részt vehet a befizetési Pénztár akcióján!
  3. A dokumentumokat küldje be legkésőbb december 31-ig postai úton, személyesen vagy AVDH-s hitelesítes után az epapir@pannonianyp.hu címen keresztül a Pénztárunkhoz.
  4. Érkezzen be az egyéni számlájára az első tagdíjfizetés (egyéni vagy munkáltatói hozzájárulás).
  5. Amennyiben az év végi befizetései összege meghaladja az 50 ezer forintot, mindenképp jelentkezzen a befizetési akcióra is, amihez az alábbi nyilatkozatot küldje el legkésőbb 2022. december 31-ig. (postai úton, személyesen vagy vagy AVDH-s hitelesítes után az epapir@pannonianyp.hu címre)

 

* A nyugdíjpénztári tagok egyéni és a munkáltatói befizetései után 20%-os adó-visszatérítést igényelhetnek, évi legfeljebb 150 000 forintig, amelyet az egyéni megtakarítási számláján írunk jóvá. Az adó-visszatérítés csak az adott évben megfizetett összevont adóalapjának személyi jövedelemadója erejéig lehetséges.

**Az akció részleteiért látogasson el honlapunkra!