„HA MAJD FELNÖVÖK…” rajzpályázat kicsiknek

2023. február 28.

A pályázat 2023. április 30-án lezárult.

„HA MAJD FELNÖVÖK” pályázattal szeretnénk megmozgatni a kisebbek és nagyobbak fantáziáját!

Vajon hogyan képzelik el felnőttkorukat, milyen életre vágynak, hogyan szeretnének élni akkor, amikor már nagyok lesznek?

A pályázaton minden Pannónia pénztártag részt vehet 2013. január 1. és 2019. december 31. között született gyermeke vagy unokája által készített rajzzal, festménnyel. Technikai megkötés nincs, bármilyen kézzel készített (ceruza, festék, zsírkréta stb.) megrajzolt színes vagy fekete-fehér képpel lehet pályázni.

  1. Regisztráljon a nyereményjátékra a 2023. április 30-ig!     
  2. Küldje be a pályamű fotóját és a szabályzatban megadott adatokat egy e-mailben a palyazat@pannonianyp.hu címre, ugynacsak 2023. április 30-ig

Figyelem! A pályázat érvényes azokra is, akik ezen időszak alatt, tehát 2023 április 30-ig lépnek be a Pénztárba, de a tagdíjfizetés nem feltétele a részvételnek! 

Belépek most!

A nyerteseket egy értékelő bizottság választja ki, akik az értékelésnél többek között figyelembe veszik az alkotások művészi értékét, kreativitását, hogyan jelenik meg a pályázat témája, milyen a vizuális kifejezésmód egyedisége és a pályamű kidolgozottsága. A hivatalos zsűri mellett, a közönség is szavazhat majd az alkotásokra a Pannónia Nyugdíjpénztár Facebook oldalán, május 8 és 12 között.

A zsűri és a közönség által kiválasztott nyertesek értékes kreatív csomagokat kapnak, amelyet egy díjátadó ünnepségen vehetnek majd át, szüleik kíséretében.

❖ Fődíj: 3 db 40 ezer forint értékű kreatív csomag
❖ Közönség különdíj: 30 ezer forint értékű kreatív kézműves csomag

A részletes szabályzatért kattintson a képre.

Rajzpályázat

Nem titkoltan az a célunk, hogy már egészen kis korban felmerüljön az a gondolat, hogy a vágyott élet egyik fontos összetevője a takarékosság. Hiszünk benne, hogy ezt nem lehet elég korán elkezdeni. Arra biztatjuk a pályázatban résztvevő pénztártagokat, hogy – miközben az alkotás elkészítését javasolják gyermekeiknek, unokáiknak -, beszélgessenek velük a megtakarítás fogalmáról és fontosságáról.

Nagyon kíváncsiak vagyunk arra is, hogy az Alfa generáció tagjai, hogyan képzelik el jövőjüket, mi az, ami majd motiválja őket.