PROFI ELŐADÁSOK AZ EGYETEMISTA PÁLYÁZAT DÖNTŐJÉBEN

2022. március 21.

Lezárult a Pannónia Nyugdíjpénztár egyetemisták és főiskolások számára meghirdetett pályázata. A Pénztár a pályázattal azt szerette volna elérni, hogy a hallgatók felismerjék az öngondoskodás jelentőségét és felmérjék a problémakör ismertségét.

A témafeldolgozás során a pályázók tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítettek, majd ez alapján javaslatot fogalmaztak meg arra vonatkozóan, hogyan, milyen üzenetekkel és milyen csatornákon keresztül lenne érdemes megszólítani a fiatalokat, kiemelten a felsőoktatási intézményekben tanulókat.

Rendkívül színvonalas pályázatok alapján végül 5-en jutottak a döntőbe, hogy személyesen mutassák be munkájukat. Nehéz dolga volt a zsűrinek, hogy a kiváló előadók közül végül ki tudja választani a legjobbakat:

  1. díjat: nettó 500 ezer forintot Menyhért József,
  2. díjat: nettó 250 ezer forintot Urbán Csenge és
  3. díjat: nettó 100 ezer forintot Süle-Szigeti Bulcsú nyert.

„Pályázatunkkal nyitni akartunk a fiatalok, elsősorban az egyetemisták felé. Fontos számunkra, hogy minél szorosabb kapcsolatot alakítsunk ki a fiatal korosztállyal, megismerjük véleményüket, terveiket. Elképzeléseinket is felülmúlta a pályázók, főleg a díjazottak felkészültsége, ötletgazdagsága. A fiatalok támogatása, pénzügyi edukációja a jövőben is kiemelt célja a Pannóniának. Éppen ezért szívesen fogadunk be szakdolgozati témákat és lehetőséget biztosítunk szakmai tapasztalatszerzésre is gyakornoki munka keretei között.” – mondta el Vokony János a zsűri elnöke.

Gratulálunk minden pályázónak, döntősnek és a díjazottaknak! Köszönjük munkájukat!

A pályázatról itt található bővebb információ.