Pannónia különdíjak a Pénzmester versenyen

2020. október 29.

Pénzmesterek díjátadó székházunkban

A Pannónia Nyugdíjpénztár kétszeresen is támogatta az ÖPOSZ (Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége), a Magyar Nemzeti Bank, a Pénzügyminisztérium a Pénziránytű Alapítvány által, középiskolásoknak indított Pénzmesterek online pénzügyi játékát. A Pannónia impozáns székhelye adott otthont a díjátadó rendezvénynek 2020 október 22.-én és komoly díjakat is felajánlott a Nyugdíjkvíz játék nyerteseinek.

Pannónia értékes különdíjait, – Apple Iphone és LG mobiltelefont,  hordozható bluetooth hangszórót és bluetooth fejhallgatót – kapták:

Szafián Dorottya Anna

Szántó Anna

Terenyei Eszter

Pipó Fanni

Ezúton is gratulálunk a nyerteseknek!

Az idei kiírásra több mint 850 diák jelentkezett, közülük került ki az a 20 díjazott, aki csütörtökön átvette központunkban a nyereményét. A többfordulós, tudásalapú verseny legeredményesebb résztvevői mellett iskolák is kaptak díjakat.

A „Pénzmesterek Verseny” alapvető célja az, hogy a fiatalok már középiskolás korban ismerjék meg az öngondoskodás alapjait, és az ahhoz kapcsolódó intézmények, valamint termékek működését, azzal a remélt eredménnyel, hogy később maguk is tudatosan megtakarítanak nyugdíjcélokra.