dr. Tölli László

2019. április 9.

dr. Tölli László

EB tag • Debrecen, 1966

1966-ban születtem Debrecenben, jelenleg is ott élek a feleségemmel és a két lányommal.1987-ben szereztem tűzvédelmi mérnöki diplomát az Ybl Miklós Főiskolán, amellyel el is helyezkedtem a Tiszántúli Áramszolgáltató Vállalatnál. A munkahelyem támogatásával előbb munkavédelmi szakmérnöki, majd humánerőforrás gazdálkodó egyetemi tanulmányokat folytathattam, 2004-ben pedig a jogi egyetemet is elvégeztem. A munkáltatóm idő közbeni átszervezései következtében különböző beosztásokban tevékenykedtem, elsősorban a biztonságtechnikai/humán szakterületen, jelenleg az E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. alkalmazottjaként. 1997-től 2010-ig óraadóként a Gábor Dénes Főiskolán oktattam. 2007 óta munkahelyi szakszervezeti titkári feladatokat is ellátok, tagja vagyok az EVDSZ Etikai Bizottságának.

A VIT Nyugdíjpénztárnak a megalapítása óta részese vagyok. Közreműködöm a nyugdíjpénztár Képviseleti Testületének munkájában, legutóbb az Alapszabályzat módosításában vállaltam szerepet.

Az Ellenőrző Bizottság a nyugdíjpénztár legfontosabb belső kontroll testülete, ezért nagyon fontos, hogy annak tagjai megfelelő felkészültséggel, tudással és tapasztalattal rendelkezzenek a legmagasabb szintű szakmai munka elvégzéséhez.