Még nem hallott róla?? Pedig már mindenki erről beszél!

2022. október 27.

Az akció 2022. december 31-én lezárult.

Nem mehetünk el szó nélkül a nyáron indított „Nem minden kezdet nehéz” belépési akciónk népszerűsége mellett!

Az elmúlt hetek tapasztalata, hogy sokan az akció utolsó napjaiban hozták meg a felelősségteljes döntést hosszútávú céljaik érdekében és szavaztak bizalmat Pénztárunknak.

A hosszabb távú tervezés mellett most komoly érv lehet a Pannónia garantált ajándékot ígérő belépési akciója, amivel az új belépők első befizetése akár 100 ezer forinttal is többet érhet!

Azért, hogy Ön se maradjon le erről a lehetőségről, a belépési akciónkat meghosszabbítjuk 2022 év végéig!

Mit kell tennie ehhez?

  1. Töltse ki a Belépési űrlapot
  2. valamint a “Garantált ajándék összegének jóváírásáról rendelkező nyilatkozatot“
  3. A dokumentumokat küldje be legkésőbb december 31-ig postai úton, személyesen vagy AVDH-s hitelesítes után az epapir@pannonianyp.hu címen keresztül a Pénztárunkhoz.
  4. Legkésőbb január 31-ig érkezzen be nyugdíjpénztári számlájára az első tagdíjfizetés (egyéni vagy munkáltatói hozzájárulás).
  5. Amennyiben a befizetése beérkezik 2022. december 20-ig egyéni számlájára, akkor még az idei befizetése után, már 2023-ban igényelheti vissza a 20%-os adóvisszatérítését, amivel tovább növelheti megtakarításait! **

Ha kezdő befizetése 100 ezer forint, további befizetés nélkül Ön most akár 34 ezer forint növekedést is elérhet!

 

*Az akción történő részvétel feltételeiért látogasson el a nyereményjáték szabályzatának oldalára, vagy kérdés esetén keresse kollégánkat!

**Egyéni és a munkáltatói befizetései után 20%-os adó-visszatérítést igényelhet, évi legfeljebb 150 000 forintig, amelyet az egyéni megtakarítási számláján írunk jóvá. Az adó-visszatérítés csak az adott évben megfizetett összevont adóalapjának személyi jövedelemadója erejéig lehetséges.