Küldöttközgyűlés halasztása

2020. március 19.

A Pannónia Nyugdíjpénztár 2020. március 31-én 10.00 órai kezdettel tervezett Küldöttközgyűlése és a határozat képtelenség esetére összehívott 10.15 órai kezdetű Küldöttközgyűlése elmarad.

 

A Pénztár Igazgatótanácsa 2020. március 19-én döntött arról, hogy a koronavírus világjárvány kapcsán meghozott intézkedések és ajánlások szerint továbbá a küldöttek és a meghívottak egészségének védelme, a koronavírus terjedésének megfékezése, a megelőzése érdekében a Küldöttközgyűlés nem kerül megtartásra.

Az Igazgatótanács várhatóan 2020. május 31-ig bezárólag új Küldöttközgyűlés összehívását tervezi, tekintve, hogy a Pénztár éves beszámolójának elfogadásának ez a végső határideje jelenleg. A járványügyi helyzet folyamatos értékelése mellett és a jogszabályok figyelembevételével fogja az Igazgatótanács erről a döntését meghozni.

A tervezett pénztári egyesülések tervezett, de a Küldöttközgyűlés által még véglegesen el nem döntött 2020. április 1-i fordulónapja várhatóan 2020. július 1-e lesz, amelyről majd a beolvadási vagyonmérleg tervezeteket tárgyaló küldöttközgyűlésnek kell végleges döntést hoznia.

Kérjük a fentiek szíves tudomásulvételét!

Pannónia Nyugdíjpénztár Igazgatótanácsa