Érkezik az egyéni számlaértesítő

2024. február 2.

Felhívjuk Tagjaink figyelmét, hogy  a Pénztárnál vezetett egyéni számlákra vonatkozó adóigazolások  és egyéni számlaértesítők a jogszabályban meghatározott 2024. február 15-ei határidőig kerülnek postai feladásra.

Amennyiben Ön PannonPort Tagi portál felhasználó, bejelentkezés után már most letöltheti dokumentumait.

Érdemes regisztrálni a tagi portálra, igényelve az e-ügyintézés funkciót is! Ezekkel a funkciókkal nem csak könnyebben és gyorsabban – akár karosszékéből – juthat azonnali információkhoz pénztári egyenlegéről, befizetéseiről, folyamatban lévő ügyeiről és dokumentumairól, hanem a papírmentes ügyintézésnek köszönhetően hozzájárul környezetünk megóvásához is!

Az egyéni számlaértesítő és adóigazolás mellékleteként elküldött dokumentumokat online is eléri weboldalunkon az alábbi helyeken: 

NE FELEDKEZZEN MEG RÓLA!

A 2023-as év személyi jövedelemadó bevallásánál ne felejtse el a tavalyi befizetései után a 20%-os adóvisszatérítést igényelni!

A munkáltatótól származó befizetés után is igénybe vehető az adókedvezmény, éljen vele!

Ön abban az esetben számíthat az előző évi befizetései után járó 20%-os adóvisszatérítésre a Pannónia Nyugdíjpénztárnál vezetett egyéni számláján, amennyiben a Személyi Jövedelemadó Nyilatkozat 137. sorában a Pannónia Nyugdíjpénztárt választja!