Elindult a Pannónia megújult portfóliós rendszere

2021. április 1.

A Pannónia Nyugdíjpénztár egy egészen új, a szektorban szinte egyedülálló portfólió-bővítéssel állt elő: a három eddigi „bázis” portfóliót (klasszikus, kiegyensúlyozott, növekedési) egy vadonatúj kiegészítő portfólióval bővítette.

Az új portfólió a „NÖVEKEDÉSI PLUSZ” nevet viseli. Az új termékünk a növekedési portfóliónál magasabb kockázatú, rövid távon változékonyabb, de hosszabb távon magasabb várható hozamokat kínál.

Ami igazán különleges, sőt a szektorban szinte egyedülálló, az a portfóliók közötti megoszthatóság formája: nem kell egy adott portfólió mellett letennie voksát pénztártagjainknak, hanem akár meg is oszthatják számlájukat az új „kiegészítő” és egy korábbi „bázis” portfólió között.

A megosztás során legalább 30 %-ot kell valamelyik bázis portfólióban hagyni, így akár 70% is átvihető a kiegészítő portfólióba. A megosztási aránypárok 10%-onként léptethetők (pl: 30-70, 40-60, stb.)

Köszönjük tagjaink aktív visszajelzését! Azok a tagjaink, akik már korábban jelezték, hogy szeretnének élni a kiegészítő portfólió lehetőségével, a következő hetekben kapnak erről értesítést levélben.

Bővebb információ: https://www.pannonianyp.hu/portfoliot-valtok/