Egyetemista pályázat – újratöltve!

2021. október 15.

Meghosszabbítottuk jelentős összdíjazással járó egyetemista pályázatunk határidejét. November 15.-éig lehet jelentkezni a regisztrációs űrlap kitöltésével, a pályázat beadási határideje pedig  2022. január 31-re módosult.

A főiskolások, egyetemisták számára kiírt pályázatunkkal szeretnénk ösztönözni, hogy a hallgatók felismerjék az öngondoskodás jelentőségét és felmérjék a problémakör ismertségét. Örülnénk annak is, ha a jelentkezők kutatnák azt is, hogyan, milyen üzenetekkel és csatornákon keresztül szólítható meg a fiatal korosztály, különösen a felsőoktatási intézményekben tanulók köre.

A témát a pályázaton induló hallgatók úgy tudják feldolgozni, hogy egy tudományos igényességgel készült, önálló kutatásra épülő elemzést készítenek, majd ez alapján javaslatot fogalmaznak meg arra vonatkozóan, hogyan lenne érdemes a fiatalok, kiemelten az egyetemisták felé kommunikálni.

Pályázatunk jelentős díjazással jár!

  1. díj: nettó 500 ezer forint
  2. díj: nettó 250 ezer forint
  3. díj: nettó 100 ezer forint

Bővebb információ: www.pannonianyp.hu/idokapszula-egyetemista-palyazat/

Szívesen fogadunk be szakdolgozati témákat és lehetőséget szeretnénk biztosítani gyakornokok számára is, hogy a Pannónia Nyugdíjpénztárnál töltsenek gyakorlati időt.

Pannónia Nyugdíjpénztár