Adó-visszatérítés! Jöhet jövőre is?

2022. február 3.

A családi pótlékra jogosult szülők február 14-ig az államtól egyszeri adó-visszatérítésre számíthatnak, amivel érdemes tudatosabban foglalkozni.

Kutatások támasztják alá, hogy a magyar családok extra bevételei leginkább a rövidtávú költésekre korlátozódnak. Legtöbbször csak utólag és túl későn gondolunk arra, hogy milyen fontos félretenni egy hosszabb távú cél érdekében.

Segítünk Önnek! A Pannóniánál akár már rendszeres havi 6000 forint megtakarítással is megalapozhatja jövőbeli álmait.

Amennyiben Ön is jogosult az egyszeri adó-visszatérítésre, javasoljuk, hogy egy részéből tegyen félre a nyugdíjpénztári számlájára. Az idei befizetései után jövőre is számíthat az adó-visszatérítésre, ami akár 150 ezer forint is lehet.*

Ne szalassza el a lehetőséget!

 

 

*Egyéni és a munkáltatói befizetései után 20%-os adó-visszatérítést igényelhet, évi legfeljebb 150 000 forintig, amelyet az egyéni megtakarítási számláján írunk jóvá. A maximális adó-visszatérítést 750 000 Ft-os önkéntes pénztári befizetéssel (egyéni és munkáltatói összesen) érheti el.
FONTOS: az adó-visszatérítés csak az adott évben megfizetett összevont adóalapjának személyi jövedelemadója erejéig lehetséges.