Tagdíjbefizetés Bankkártyával

Üdvözöljük a Pannónia Nyugdíjpénztár bankkártyás fizetési rendszerében!

Ön Visa vagy MasterCard típusú bankkártyája használatával könnyen és gyorsan teljesíthet rendszerese vagy eseti tagdíjbefizetését, így korszerű módon is gyarapíthatja nyugdíjpénztári megtakarítását.

Felhívjuk figyelmét, hogy a befizetett összeg a tranzakciót követő harmadik munkanapig kerül a Pénztár számlájára, és ez minősül a befizetési dátumnak is. Kérjük ezt feltétlenül vegye figyelembe, mivel a bankkártyával fizetett összeg abban az adóévben jogosít a 20%-os adójóváírásra, amikor a befizetést a Pénztár bankszámláján jóváírták. Év végi befizetése során erre feltétlenül legyen figyelemmel!

Használati, technikai és adatvédelmi információk

  • A bankkártyás fizetés használata önkéntes. A bankkártyás fizetéshez személyes adatok megadása szükséges.
  • A „TOVÁBB” gombra kattintva kérjük adja meg a megjelölt adatokat a bankkártyás befizetés azonosítása érdekében. A felületen kért minden adat megadása kötelező.
  • A fizetés megkezdésekor a befizetéssel érintett tag (akinek a számlájára történik a befizetés) adatait kell megadni. Kizárólag olyan személyes adatokat kérünk Öntől, amelyek a Pénztár adatbázisában már regisztráltak és az azonosításhoz szükségesek. Ugyanitt kötelező megadni egy értesítési e-mail címet is, amelyre a SimplePay rendszere automatikus tájékoztató levelet küld a fizetésről. Az értesítési e-mail cím eltérhet a Pénztárnál korábban regisztrált címtől. A megadott e-mail címet a Pénztár egyéb célokra nem használja. (A megadott adatokat 90 napig tároljuk, azt követően töröljük. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-135683/2017.)
  • A bankkártyás fizetés az OTP Bank SimplePay rendszerén keresztül történik.
  • A fizetéskor a Pénztár rendszere átirányítja Önt a SimplePay fizetési oldalára. A fizetés során megadandó bankkártya adatok a Pannónia Nyugdíjpénztár rendszerébe nem kerülnek feltöltésre, eltárolásra. A befizetéshez használt bankkártya bárki nevére szólhat.
  • A tranzakcióról az OTP Bank SimplePay rendszere a megadott e-mail címre értesítést küld. Ez a tranzakció lezárultát jelenti, ezt követően teendő nincs.

 

Tovább

 

Oldal tetejére