Tagdíjbefizetés Bankkártyával

Üdvözöljük a Pannónia Nyugdíjpénztár bankkártyás fizetési rendszerében!

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy pénztárunk költözése miatt a tagi ügyfélportál 2020. február 27. 12.00 órától várhatóan 2020. március 2. 8.00 óráig nem lesz elérhető, tranzakciót ezen időszakban ne kezdeményezzenek!

Ön Visa vagy MasterCard típusú bankkártyája használatával könnyen és gyorsan teljesíthet rendszerese vagy eseti tagdíjbefizetését, így korszerű módon is gyarapíthatja nyugdíjpénztári megtakarítását.

Felhívjuk figyelmét, hogy a befizetett összeg a tranzakciót követő harmadik munkanapig kerül a Pénztár számlájára, és ez minősül a befizetési dátumnak is. Kérjük ezt feltétlenül vegye figyelembe, mivel a bankkártyával fizetett összeg abban az adóévben jogosít a 20%-os adójóváírásra, amikor a befizetést a Pénztár bankszámláján jóváírták. Év végi befizetése során erre feltétlenül legyen figyelemmel!

Használati, technikai és adatvédelmi információk

  • A bankkártyás fizetés használata önkéntes. A bankkártyás fizetéshez személyes adatok megadása szükséges.
  • A „TOVÁBB” gombra kattintva kérjük adja meg a megjelölt adatokat a bankkártyás befizetés azonosítása érdekében. A felületen kért minden adat megadása kötelező.
  • A fizetés megkezdésekor a befizetéssel érintett tag (akinek a számlájára történik a befizetés) adatait kell megadni. Kizárólag olyan személyes adatokat kérünk Öntől, amelyek a Pénztár adatbázisában már regisztráltak és az azonosításhoz szükségesek. Ugyanitt kötelező megadni egy értesítési e-mail címet is, amelyre a SimplePay rendszere automatikus tájékoztató levelet küld a fizetésről. Az értesítési e-mail cím eltérhet a Pénztárnál korábban regisztrált címtől. A megadott e-mail címet a Pénztár egyéb célokra nem használja. (A megadott adatokat 90 napig tároljuk, azt követően töröljük. Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-135683/2017.)
  • A bankkártyás fizetés az OTP Bank SimplePay rendszerén keresztül történik.
  • A fizetéskor a Pénztár rendszere átirányítja Önt a SimplePay fizetési oldalára. A fizetés során megadandó bankkártya adatok a Pannónia Nyugdíjpénztár rendszerébe nem kerülnek feltöltésre, eltárolásra. A befizetéshez használt bankkártya bárki nevére szólhat.
  • A tranzakcióról az OTP Bank SimplePay rendszere a megadott e-mail címre értesítést küld. Ez a tranzakció lezárultát jelenti, ezt követően teendő nincs.

Felhívjuk tagjaink figyelmét, hogy pénztárunk költözése miatt a tagi ügyfélportál 2020. február 27. 12.00 órától várhatóan 2020. március 2. 8.00 óráig nem lesz elérhető, tranzakciót ezen időszakban ne kezdeményezzenek!

Tovább

 

Oldal tetejére