Belépés - Tagoknak


 

2020. április 3-án 16.00-18.00 között informatikai karbantartás miatt a tagi ügyfélportál nem lesz elérhető.

2020. március 20-ától új elektronikus ügyintézési csatornát nyitottunk, erről bővebb itt olvashat.

Tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a 2019. évi adóigazolások és az egyéni számla értesítők az Ügyfélportálról is letölthetők (nem hitelesített elektronikus dokumentum kép formában). Azon tagjaink esetében, akik az adóigazolás és az egyéni számlaértesítő együttesen került kiállításra, az Ügyfélportálon "Adóigazolás és egyéni számlaértesítő" dokumentumként tölthetik le együttesen a két igazolást.

 

Általános tájékoztatás a "Tagi ügyfélportál" működéséről

  1. A Portálba történő belépés előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet írásban, vagy a Pénztár ügyfélszolgálati ügyintézője közreműködésével személyesen vagy telefonon lehet megtenni. A regisztrációhoz működő e-mail cím megadás szükséges. A portál csak ezzel a megadott e-mail címmel működik együtt.
  2. Az önkéntes nyugdíjpénztári portálba történő belépéskor „Azonosító”-ként a pénztári tagsági azonosítót szükséges megadni, "Jelszó"-ként a portálhoz használt jelszót kell megadni. (Első jelszót e-mailben küldünk, a regisztrációt követően.) Aki elfelejtette jelszavát, a pénztári nyilvántartásban korábban már regisztrált e-mail címének megadásával igényelhet új jelszót. Ettől eltérő e-mail címre a rendszer nem küld jelszót. Ezért ha a jelszót nem kapta volna meg az igénylést követő 24 órán belül, kérjük az e-mail cím egyeztetés miatt vegye fel a kapcsolatot Ügyfélszolgálatunkkal. Amennyiben a pénztári nyilvántartásban nem található bejegyzett e-mail címe, e-mail cím regisztrálása írásban, vagy a Pénztár ügyfélszolgálati ügyintézője közreműködésével személyesen vagy telefonon lehet megtenni. Ez a Tagok biztonságát szolgálja és az illetéktelen hozzáférések kockázatát csökkenti.
  3. A Portálon az egyéni számla adatai 2012. július 1-jei kezdettel érhetőek el. Az egyéni számla lekérdezése: Egyéni számla összesítőben az aktuális egyenleg, ezen belül tőke és hozam egyenleg látható. Az egyenlegek tartalmazzák a 2012. július 1-jei nyitó állapotot és az azóta bekövetkezett változásokat (befizetések, kifizetések). Az egyéni számla az egyéni számlán jóváírt befizetéseket tartalmazza és nem tartalmazza a Pénztárba beérkezett, az ún. függő számlán lévő, de az egyéni számlán még jóvá nem írt tételeket.
  4. A lekérdezést a már szolgáltatási stádiumban lévő tagjaink is használhatják, ők a szolgáltatási számla menüpontban kérdezhetik le aktuális egyenlegüket.
  5. A Portál kizárólag tájékoztatási célokat szolgál. Az ott megjelenő adatok a pénztári nyilvántartó rendszerben tárolt adatokon alapulnak.
  6. A Portálon megjelenő pénzügyi adatok a Pénztár által könyvelt tételeket tartalmazzák. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy a Pénztár könyvviteli folyamatai a jogszabályi előírások betartásával zajlanak, így bizonyos esetekben a pénzforgalom és könyvelés időbeli eltérése miatt az adatok csak tájékoztató jellegűek. A Pénztárnál zajló könyvelések a Portálon gyakorlatilag valós időben jelennek meg, így adott esetben két egymást rövid időszak elteltével követő lekérdezés is eltérő eredményeket mutathat, ha eközben bármilyen könyvelés történt az egyéni számlákra. 
  7. A Portál tájékoztató jellege miatt a lekérdezés során megadott adatok alapján a Pénztárral szemben semminemű követelés nem támasztható, a pénztári elszámolások, igazolások kizárólag a Pénztárban működő ügyviteli, könyvelési rendszer alapján készülnek, amelynek az internetes rendszer nem része.

A Felhasználási és szolgáltatási feltételeket itt tekintheti meg.

A portál működésével kapcsolatos észrevételeiket, javaslataikat kérjük, hogy a szokásos csatornákon juttassák el a Pénztárhoz (ügyfélszolgálat vagy az E-üzenet az ügyfélszolgálatnak menün keresztül)

Kérjük, a pénztári megtakarításaival kapcsolatos döntéseit körültekintően hozza meg, azelőtt telefonon vagy levélben is tájékozódjon a pontos nyilvántartási adatokról.

 

Pannónia Nyugdíjpénztár

 

Technikai tájékoztatás a "Tagi ügyfélportál" működéséről

 

Az Ügyfélportál oldalra történő belépés vagy kilépés zavarai egyes böngészőkben

Internetes böngészőtől függően előfordulhatnak belépési és kilépési problémák (zöld hátterű képernyő jelenik meg, kilépési gomb nem látható). Ezen problémák technikai jellegűek, megoldás az internetes böngésző frissítése, pl "Frissítés" gomb vagy "Frissítés nyil", "F5" gomb megnyomásával. Ekkor a korábban letöltött elemek törlődnek a gépről és az aktuális oldal jelenik meg.

Dokumentumok megtekintése, letöltése

Az "Alapadatok" menüben a "Dokumentum" blokkban letölthető dokumentumok egy része pdf dokumentum, amely automatikusan letölthető ill. megnyitható (amennyiben a a gépen pdf olvasó telepítve van).

Egyes dokumentumok csak letöltés után tekinthetők meg. A letöltést követően "tif" kiterjesztéssel kell ellátni a letöltött fájlt, amely bármely képnéző programmal megnyitható.

Oldal tetejére